ANTALYA / KAŞ - Merkez Ortaokulu

Merkez Ortaokulu

Andifli Mah. İlkokul sok. No 10 Kaş/ANTALYA
Temel eğitimde kalitenin vazgeçilmez markası haline gelen bir okul olmak.
Misyon
Kaş Merkez Ortaokulu olarak; Atatürk’ün gösterdiği yolda, evrensel değerlerle bilimsel ve akılcı düşünme becerisine sahip, araştıran, bilgiye ulaşan ve üreten, edindiği bilgiyi kullanıp paylaşabilen, iletişim kurabilen, yeniliğe açık, teknolojiyi etkin kullanabilen, problem çözme yeteneği gelişmiş, kendini gerçekleştirmiş, hoşgörülü, ahlaklı, insana ve çevreye saygılı, sorumluluk sahibi, tarihini bilip ondan aldığı ruhla vatan, millet ve bayrak sevgisini özümseyerek geleceğe yön verebilen insanlar ve liderler yetiştirmek. Bu çerçeveden hareketle biz öğrencilerimizin çeşitli alanlardaki ilgi, istek, ihtiyaç ve yeteneklerini keşfedip geliştirerek onları bir üst öğretim kurumlarına yönlendirip geleceğe hazırlamak için varız.
Öğretim Şekli :
karayolu