ANTALYA / KAŞ - Merkez Ortaokulu

PROJENİN AMACI

Çevresine duyarlı ve farkındalık sahibi bireyleri, bu proje sayesinde hedef kitleyi olumlu etkileyebileceği düşüncesi ile oluşturulmuştur. Bu sayede topluluk içinde sorumluluk alarak yapılan etkinliklerin etkilerini ve sonuçlarını görmelerini sağlamak hedeflenmektedir.

• İletişim becerisi; Çocukların yüz yüze gerçekleştirilen iletişim sürecinde kendilerini doğru ifade etme, seslerini iyi kullanma, dinleyerek anlama, konuşma ve beden dilini doğru yöneterek projelerde kendilerini etkin hissetmiş olurlar.

• Gönüllü, destekçi ve paydaşlarımızı arttırma; Gönüllü destekçi ve paydaşlarla yapılan projeler, her zaman daha kapsamlı ve istenilen hedefe ve çoğunluğa ulaşmış olur.

• Farklı kurumlar ile çalışma; Projenin ilerleme sürecinde farklı kurumların destek ve imkanları projenin gerçekleşmesini ve çocuklarında bu kurumlar ile iletişim ve işbirliği kurabilmelerini sağlamış olur.

• Bu proje ve etkinlikler ile çocuklar planlama süreci ile bütünleşecekler. Yaşadıkları bölgenin sorunlarını görebilecekler. Bu sorunların bölgesel olsa da aslında tüm dünyanın problemi olduğunu fark edeceklerdir. Çözüm üretilmezse yakın gelecekte daha fazla probleme neden olacağının farkına varacaklar.

• Eğitimi, gelişimi, bilinçlenmeyi toplumun her alanına yayabilmek,

• Öğrencilerin kişisel ve sosyal gelişimlerinin desteklenmesi, potansiyellerinin açığa çıkarmalarına imkân sağlamak

Yayın: 27.02.2024 - Güncelleme: 27.02.2024 11:49 - Görüntülenme: 52